Rólunk

Rövid ismertető cégünkről
VIRÁGFÖLD-KER KFT

Ismerje meg vállalkozásunkat!

Heiter István vagyok, cégem kifejezetten kertészeti árudák, faiskolai lerakatok, nagykereskedelmi cégek kiszolgálására szakosodott.

Immáron 18 éve foglalkozom virágföldekkel, tőzegekkel, tőzeg-bányászattal, trágyatermékekkel, tápoldat-termékekkel, dekorációs fenyőkéreg/festett aprítékok gyártásával, forgalmazásával.

Az elmúlt másfél évtized kitartó munkája eredményeképpen kiváló rálátásom lett, hogy ezen szegmensen belüli vállalkozásoknak, mikor és milyen igényeknek kell professzionális módon eleget tenni. Értve ezalatt a termékminőséget, ár-érték arány relevációját és a logisztika kiemelkedő fontosságát.

Célom, hogy egy helyről, egy beszállítótól elérhető legyen minden olyan termék, amivel versenyképessé tudják tenni Önök is az üzletüket, többek között ezért hazai és német gyártók termékei is szerepelnek a szortimentünkben, ezzel elérve, hogy minden partnerünk igényeinek eleget tegyünk.

Logisztikánk, műszakilag és esztétikailag is megbízható gépparkra alapszik, minden szállító járművünk emelőhátfalas készséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egységek megbontás nélküli lerakodását. Minden terméket EUR szabvány raklapon szállítjuk.

Elvünk, hogy a partnerköreink számának növelése, maximalizálása nem hathat ki a meglévő ügyfeleinkre, így a főszezonban is 2-3, de maximum 5-6 munkanapon belül szállítjuk a megrendelt termékeket.

A szolgáltatás fontosabb mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye."

Ismerje meg partnereinket!

Hazai és külföldi partnereink